Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livehelderziende.nl


  Helderzienden in Nederland geven live inzicht in uw toekomst, werk en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op livehelderziende.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabrina.P
  Ervaring met helderziende Sabrina.P
  Lieve Sabrina. Je bent ontzettend goed in het beschrijven van personen, wat er in hun hoofd omgaat en hoe ze naar je toe staan. Ook hun bedoelingen en intenties beschrijf je tot in detail correct. Je hebt al ontzettend veel geholpen. Ik ben blij dat je me steeds liefdevol te woord staat, hoe vaak ik je ook opbel. Wat je ook beschrijft of voorspeld, het klopt altijd. Dank je wel.
Groetjes
Fanny.




Ervaring van Fanny met helderziende Sabrina.P   Ervaring van Fanny met helderziende Sabrina.P   Ervaring van Fanny geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Ooit hebben we elkaar gesproken, ik was toen al een dochter en tweeling verloren. Ik wilde graag weten of er nog een levend kindje gegund is. Je zei toen gelijk, 1 meisje is zeker en de 2e ligt in je eigen handen. Ons meisje is inmiddels bijna 1. Zij is de hoofdprijs al, mocht de tweede ooit wel komen, laat ik het weten. Bedankt destijds voor het geven van het vertrouwen.




Ervaring van P. met helderziende Exena   Ervaring van P. met helderziende Exena   Ervaring van P. geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Micha voelt de dingen zeer goed aan zoals ze zijn, het is een super lieve dame, die zegt wat ze aanvoeld een echt toppertje, zeker de moeite waard.
Dank je wel Micha je bent de max .




Ervaring van Schuurtje met helderziende Micha   Ervaring van Schuurtje met helderziende Micha   Ervaring van Schuurtje geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stephanie
  Ervaring met helderziende Stephanie
  Wouw ik gaf stephanie een foto en ze wist mij vanalles te vertellen over die persoon, zonder dat ik een woord zei en na een aantal minuten vroeg ze mij ben je er nog, kan je u hierin terugvinden, en ik antwoorde jaja ik ben stil van verbazing alles wat je zei klopte .
Dank je wel stephanie ik hoop ook dat hetgeen je zag dat nog moet komen ook uitkomt, want dat zag er prachtig uit.
Dank je wel voor het vertrouwen dat je me weer gaf.




Ervaring van Twijfelaartje met helderziende Stephanie   Ervaring van Twijfelaartje met helderziende Stephanie   Ervaring van Twijfelaartje geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Celine
  Ervaring met helderziende Celine
  Celine, zeer lieve dame en voelt de dingen aan zoals ze zijn, bij het bekijken van een foto kon ze zeer correct de situatie inschatten, dank je wel celine.




Ervaring van Twijfeltje met helderziende Celine   Ervaring van Twijfeltje met helderziende Celine   Ervaring van Twijfeltje geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Merci voor de altijd wijze inzichten en gouden raad.




Ervaring van Vicky met helderziende Lilith   Ervaring van Vicky met helderziende Lilith   Ervaring van Vicky geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Hope
  Ervaring met helderziende Hope
  Beste Hope, Je bent 1 van de weinige mediums die zo eerlijk antwoord geeft. Ik heb je nu een aantal keren gesproken en elke keer heb je mij goede adviezen gegeven op basis van je gevoel en je kaarten. Ook kun je de situatie goed omschrijven en komen je voorspellingen uit zoals je gezegd hebt. Ik waardeer je eerlijkheid enorm. Liefs, M.




Ervaring van Monique met helderziende Hope   Ervaring van Monique met helderziende Hope   Ervaring van Monique geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Dankjewel, Tabitha voor het aangename gesprek van hiernet. Je zegt de dingen zoals je ze ziet en dat is fijn. Je vertelt hetzelfde als je collega?s, dat geeft vertrouwen. Benieuwd naar je voorspellingen, ik hou je zeker op de hoogte. Lieve Grtjes C.




Ervaring van Caroline met helderziende Tabitha   Ervaring van Caroline met helderziende Tabitha   Ervaring van Caroline geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maddy
  Ervaring met helderziende Maddy
  Hoi Maddy,
De belminuten waren op zondagavond laat. We hadden het over werken in het onderwijs en mijn geheime liefde. Dank je wel voor je consult. En vond het heel fijn om met je te kletsen. Heeft me goed gedaan. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met helderziende Maddy   Ervaring van Anoniem met helderziende Maddy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali. Is sterk, oprecht en eerlijk.
De afgelopen tijd heb ik heel veel aan hem gehad. Keer op keer zat hij goed, en zijn advies is goud waard. Hij brengt mij telkens weer in balans ik voel me omringd met vreugde en een veilig gevoel dankjewel daarvoor.




Ervaring van Martina met helderziende Gazali   Ervaring van Martina met helderziende Gazali   Ervaring van Martina geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Hallo Lisa, ik had je deze namiddag aan de lijn. Je zei dat ik voor morgen nog iets zou horen van X.wel inderdaad ik heb deze namiddag een berichtje van hem ontvangen. Je zat er helemaal boenk juist op. Dankjewel voor al je adviezen en luisterend oor. C.




Ervaring van C. met helderziende Lisa   Ervaring van C. met helderziende Lisa   Ervaring van C. geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny u bent mijn engel. Dank u wel voor alles. U ziet alles gelijk en al uw voorspellingen komen uit.
Ik spreek u al jaren en u heeft altijd gelijk.
Dikke knuffel. A.




Ervaring van A.S met helderziende Desteny   Ervaring van A.S met helderziende Desteny   Ervaring van A.S geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Hay lieverd, jou voorspelling is helemaal uitgekomen. Je bent een topper. Groetjes vanuit New York .




Ervaring van Nunu met helderziende Joke   Ervaring van Nunu met helderziende Joke   Ervaring van Nunu geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  lieve lisa .wat ben jij goed met je waarnemingen je weet van mij moeilijke weg en zei niet angstig zijn ze gaan allemaal hun papieren tekenen en dat is uit gekomen. bedankt hier voor.en ik houd je op de hoogte, groet loes.




Ervaring van loes met helderziende Lisa   Ervaring van loes met helderziende Lisa   Ervaring van loes geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve Nina ik wil je bedanken voor het mooi gesprek, en inzichten die je mij gegeven hebt vandaag Ik wacht het rustig af. Dankje wel Nina voor alles.




Ervaring van Verginia met helderziende Nina   Ervaring van Verginia met helderziende Nina   Ervaring van Verginia geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Tancy,
Bedankt voor het fijne, duidelijke en respectvolle gesprek zonet. Heeft inzicht gegeven en een positieve kijk op de toekomst. Ondanks het minder leuke inzicht.
Ik heb je niet meer persoonlijk kunnen bedanken daarom via deze weg.
Bedankt.




Ervaring van Inge met helderziende Tancy   Ervaring van Inge met helderziende Tancy   Ervaring van Inge geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Zeer bijzonder gesprek gehad vanavond met Tabitha. Ze kon me erg veel vertellen over een speciale (heftige) situatie. Op naar de toekomst en ik laat gauw van me horen als er ontwikkelingen zijn. Thx Tabitha




Ervaring van O met helderziende Tabitha   Ervaring van O met helderziende Tabitha   Ervaring van O geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  U bent een geweldige vrouw een lieve moederfiguur en zeer motiverend, u bezit de krachten van een Engel, hartelijk dank en ik laat u zeker weten wat er verder gebeurt,

Mooiste vond ik dat u meteen zei, wat is er gebeurt, hahaha

Sweet dreams en een grote knuffel van mij

R

.




Ervaring van R met helderziende Leandra   Ervaring van R met helderziende Leandra   Ervaring van R geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Kaatje gaat direct op haar gevoel af na het bijken van mijn foto , voelde ze meteen aan wat er aan de hand was , ze heeft me letterlijk van mijn stoel geblazen en ze is heel vrolijk en lief .
Ik voelde mij weer helemaal opgeladen na ons gesprek .
Bedankt Kaatje je bent de max ..




Ervaring van Twijfelaar met helderziende Kaatje   Ervaring van Twijfelaar met helderziende Kaatje   Ervaring van Twijfelaar geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Hope
  Ervaring met helderziende Hope
  Lieve Hope,

Normaal gesproken plaats ik pas een getuigenis wanneer er voorspellingen uitgekomen zijn.
Maar jij hebt me van mijn sokken geblazen

Bedankt voor je voorspellingen, en ik laat hier zeker nog een berichtje achter wanneer ze uitgekomen zijn.

Veel liefs N.




Ervaring van N met helderziende Hope   Ervaring van N met helderziende Hope   Ervaring van N geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  Dank je voor de mooie Reading en de healing. Het gaat mij zeker erg helpen de komende tijd. Waarvoor dank. Ik zie het allemaal positief tegemoet en blijf er in geloven. Dank je.




Ervaring van Mar met helderziende Sandra   Ervaring van Mar met helderziende Sandra   Ervaring van Mar geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Paloma
  Ervaring met helderziende Paloma
  Hi Paloma,
Bedankt voor je geduld met mij. Ik bel je al wat jaren en er zijn inmiddels voorspellingen uitgekomen. Je bent echt goed, zeker met foto-readings. Nogmaals bedankt en tot snel weer eens. xx T.




Ervaring van Terese met helderziende Paloma   Ervaring van Terese met helderziende Paloma   Ervaring van Terese geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Beste Yoshua,
Gisteren sprak ik u over de liefde. Ik vroeg u om een voorspelling te doen op korte termijn. U vertelde mij dat ik nog iets tegoed had, een bedrag waar ik toch blij van zou zijn. Ik kon dat helemaal niet plaatsen. Nou wat staat er vanmorgen op mijn rekening; een extra bonus van mijn werk. Okay nu heb ik weer hoop over de grote liefde dat komt aankomende zomer. Ik spreek u zeker nog wel eens.




Ervaring van Bewijs met helderziende Yoshua   Ervaring van Bewijs met helderziende Yoshua   Ervaring van Bewijs geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Meine
  Ervaring met helderziende Meine
  wouw , deze man is kei goed , voeld direct de situatie aan en heb kei goed advies gehad . Dank je wel Meine .




Ervaring van An met helderziende Meine   Ervaring van An met helderziende Meine   Ervaring van An geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Heerlijke directe dame. NO bullshit, geen zweverige gelul, maar duidelijke antw. Voelt, ziet, geeft door en wijkt niet af van haar mening. Gotta love her. X.




Ervaring van Patricia met helderziende Tabitha   Ervaring van Patricia met helderziende Tabitha   Ervaring van Patricia geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sellena
  Ervaring met helderziende Sellena
  Ik vind je superleuke dame, je kreeg kippevel van mijn verhaal en van mij. Dank je wel voor je compliment, laat je weten, hoe t verder is verlopen. Grote knuffel van mij.




Ervaring van R met helderziende Sellena   Ervaring van R met helderziende Sellena   Ervaring van R geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sellena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marian
  Ervaring met helderziende Marian
  Zeer lieve vrouw. Geeft duidelijke antwoorden. Zal haar zeker opnieuw bellen.




Ervaring van K met helderziende Marian   Ervaring van K met helderziende Marian   Ervaring van K geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marian
  Ervaring met helderziende Marian
  Zeer lieve vrouw. Geeft duidelijke antwoorden. Zal haar zeker opnieuw bellen.




Ervaring van K met helderziende Marian   Ervaring van K met helderziende Marian   Ervaring van K geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lineke
  Ervaring met helderziende Lineke
  Lineke, is een lieve vrouw ziet een hoop. Wie geduld heeft wordt extra beloond. Voorspellingen komen zeker uit bij tijd. Het is de moeite waard om met Lineke in contact te komen.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Lineke   Ervaring van Angela met helderziende Lineke   Ervaring van Angela geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Goeie dag Sissi. Hartelijk dank vr het hele fijne, geruststellende gesprek van daarnet (17/01) zeer waardevol. Warme groet.




Ervaring van Myriam met helderziende Sissi   Ervaring van Myriam met helderziende Sissi   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Dank voor het fijne gesprek. Laat het verleden los en kijk naar de toekomst. Nogmaals dank, Liefs.




Ervaring van Juanita met helderziende Violette   Ervaring van Juanita met helderziende Violette   Ervaring van Juanita geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Sow ik sta nog steeds perplex na de Reading van straks. Je kon tot in detail beschrijven hoe ik me voelde en wat er speelt, zonder iets te zeggen. Je bent een topper.




Ervaring van J met helderziende Micha   Ervaring van J met helderziende Micha   Ervaring van J geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Wat kan ik anders zeggen dan dat deze man mij omverblaast met zijn krachten hij weet wat hij zegt en heeft ook bijna altijd gelijk. Voorspellingen komen beetje bij beetje al uit en eerlijk gezegd eng hoe hij het verwoord en hoe het degelijk zo uitkomt, vind jou een echte topper Gunter, jij verdient echt alleen maar het aller beste respect voor jou knapperd je weet wel wie.




Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve cassandra,
Sind enige maanden bel ik je op. Van in het begin af zei je me dat er een bericht naar me toe ging komen van mijn ex. Voet bij stuk hield je en hoe vaak ik je ook opbelde altijd rustig en kalm bleef je en ongelooflijk maar waar je had gelijk alweer, vandaag kwam het bericht. Je bent een topmedium.




Ervaring van Fanny met helderziende Cassandra   Ervaring van Fanny met helderziende Cassandra   Ervaring van Fanny geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Lieve bonny .
We hebben vandaag een heel mooi gesprek gehad. En wow ik sta nog versteld hoe u alles mag zien. Heel erg mooi alles klopte bedankt.
Een hele dikke knuffel .




Ervaring van Anoniem met helderziende Bonny   Ervaring van Anoniem met helderziende Bonny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Livehelderziende.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Livehelderziende.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Livehelderziende.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livehelderziende.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden